equador rozen gooi bloembinderij mulder huizen


Ecuador rozen; unieke rozen

Ecuador rozen zijn exclusieve rozen, maar hebben al jarenlang een vaste plaats in ons ruime assortiment bloemen. De roos kenmerkt zich door het hebben van grote koppen, bijzondere kleuren/kleurstellingen en ze zijn verrassend sterk.

In het Gooi kunt u deze roos alleen komen bewonderen, ruiken en kopen in onze bloemenzaak in Huizen. Komt u bij ons een arrangement bloemen bestellen of een boeket bloemen kopen dan is de kans groot dat deze bijzondere roos is toegevoegd. Maar ook een klein boeket met alleen deze kleurige roos staat mooi in uw huis. Wij verwerken deze rozen regelmatig in rouwstukken, rouwboeketten, bruidsboeketten en bruidscorsages.

Bij ons kunt u een boeket met alleen maar Ecuador rozen ook ONLINE bestellen en laten bezorgen in Huizen en omgeving. Want eigenlijk verdient elke gelegenheid, groot of klein, toch zo’n bijzonder bos rozen. En mocht u het boeket in een bijpassende vaas willen bestellen, ook dat kan geregeld worden.

Wij rijden in het Gooi met onze eigen bezorgdienst, de bezorgkosten van € 6,95 gelden voor de volgende plaatsen:
Blaricum, De Blaricummermeent, Bussum, Huizen, Laren, Naarden en TerGooi Ziekenhuis Blaricum. Bestelling geplaatst voor 14.00 uur worden op dezelfde dag bezorgd.

Bezorgen in de rest van Nederland  wordt uitgevoerd door  Euroflorist.


DE ECUADOR ROOS, EEN BIJZONDER EXCLUSIEVE ROOS!