abonnementen bloemen

Een abonnement op maat

Bloemabonnement privé

Wilt u wekelijks, tweewekelijks of maandelijks verse bloemen bezorgd krijgen voor in huis? Kies dan voor een bloemabonnement bij Bloembinderij Mulder. Zo bent u altijd verzekerd van mooie bloemen voor uw bedrijf of in uw huis. Of geef eens een bloemabonnement cadeau!

De bloemen worden voor u door ons in een bijpassende (leen)vaas gezet en door onze bezorger bij u thuis afgeleverd. Het oude boeket neemt hij direct mee retour. De factuur krijgt u elke maand achteraf toegestuurd via de mail met een iDeal link zodat u deze makkelijk online kunt betalen. Geïnteresseerd in een bloemabonnement? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Bloemabonnement zakelijk

Een perfecte manier om elke week mooie verse bloemen in uw bedrijf te hebben. Een mooi fleurig seizoensboeket op de balie of tafel geeft extra sfeer bij het ontvangen van uw klanten.

Wij leveren op maandag (of desgewenst een andere vaste dag in de week) een mooi boeket in een (leen)vaas en deze wordt iedere week vervangen door een vers boeket in (leen)vaas. Onze bezorger neemt bij de bezorging van het nieuwe boeket gelijk het oude boeket mee terug. Op deze manier heeft u met weinig werk elke week verse bloemen in uw bedrijf.

De factuur krijgt u maandelijks achteraf via de mail toegestuurd met iDeal link erin zodat u heel eenvoudig de factuur kunt betalen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken hoe Bloembinderij Mulder uw bedrijf in de bloemetjes kan zetten.