zakelijk bloemen bestellen

Zakelijk bloemen bestellen

Zakelijk bloemen bestellen en laten bezorgen, dat kan heel eenvoudig in onze WEBSHOP.

Online bloemen bestellen voor een jarige klant of het laten bezorgen van een mooi boeket bij een jubileum. U kiest in onze webshop het boeket bloemen uit, geeft aan wat u op het kaartje wilt hebben en wij bezorgen het voor u in Huizen en omgeving.

Bloemenabonnement

Een groene en fleurige (werk)omgeving zorgt voor een uitstraling van rust en sfeer, is prestatie verhogend en stress verlagend. Daarbij komt dat planten en bloemen voor meer zuurstof zorgen zodat mensen zich prettiger voelen en lekkerder werken

Wij kunnen voor bedrijven de wekelijkse bloemen verzorgen voor iedere gewenste ruimte. Door het afnemen van een bloemenabonnement bent u verzekerd van een wekelijks of maandelijks bloemenarrangement naar wens qua kleur en sfeer.
Ook voor het stylen van uw kantoor met mooie beplanting of zijden bloemen bent u bij ons aan het juiste adres.

Als zakelijke klant kunt u bij ons terecht voor:
– Bloemenabonnement
– Bedrijfsbeplanting
– Boeketten bloemen voor verjaardagen en jubileum
– Bedrijfsaankleding met bloemen
– Bedrijfsfeesten stylen met bloemen en planten

Wilt u een online bestelling plaatsen? Alle bestellingen voor 12 uur worden nog dezelfde dag bezorgd.


Wij bezorgen uw online bestelde bloemen in het Gooi (Blaricum, Bussum, Huizen, Laren, Naarden en Ter Gooi ZH Blaricum) en berekenen € 5,75 bezorgkosten per bestelling. Wij bezorgen niet op zondag.

Bloem bestellingen kunnen wij voor u door heel Nederland laten bezorgen. Desgewenst ook wereldwijd. Voor de mogelijkheden en prijzen voor wereldwijd bezorgen kunt u ons het beste een mail sturen: info@bloembinderijmulder.nl