Bloembinderij mulder huizen

BLOEMBINDERIJ MULDER

Bloembinderij Mulder is sinds jaar en dag een toonaangevend begrip in ’t Gooi en Omstreken met een bloemenzaak in Huizen. Of het nu gaat om een groot boeket bloemen of een klein boeketje, wij stellen alle boeketten bloemen, rouwstukken en trouwarrangementen met de uiterste zorg voor u samen. En alleen bij ons kunt u in het Gooi de meest bijzondere roos die er is kopen; de Ecuador roos.

VOOR IN HET GOOI!

Het is mogelijk om uw bloembestelling aan te vullen met: een lekkere fles wijn van Siersma Wijnadvies of heerlijke bonbons van De Suikela Schuur. Deze bestellingen met producten zijn speciaal voor alle bloemleveringen in het Gooi en zijn op te halen in de winkel of u kunt ze laten bezorgen door onze eigen bezorgservice.

Bestellingen geplaatst voor 14.00 uur worden nog dezelfde dag bezorgd.

WINTER

Onze winkel is omgetoverd tot een prachtige kerstwinkel met duizenden gekleurde lichtjes, kerstbomen met de meest mooie versieringen erin, kaarsen, kransen en nog veel meer om het thuis tijdens de wintermaanden extra gezellig te maken.

Bloembinderij mulder gooi, huizen

Beste klanten

Omdat de energieprijzen door het dak gaan en kwekers minder kweken of omvallen, zijn bepaalde bloemen op het ogenblik niet beschikbaar. Wij zullen de bestelde boeketten, met de kwaliteit die u van ons gewend bent, samenstellen met de bloemen die op het moment van bestellen beschikbaar zijn. Wij hopen op uw begrip.

Bezorgen

In het Gooi rijdt onze eigen bezorgdienst, de bezorgkosten € 6,95 gelden voor de volgende plaatsen: Blaricum, De Blaricummermeent, Bussum, Huizen, Laren, Naarden en TerGooi Ziekenhuis Blaricum.

Buiten het Gooi wordt de bezorging uitgevoerd door Euroflorist.


boeket van de maand bestellen
mand met hyacinten
mand met hyacinten
gooisch boeket bloemen
boeket bloemen bestellen
Boeket met Veren
Cilindervaas met bloemen
equador rozen